galleri
tillverkare

 
   

Vi på kökstrender

 
   

Vi som jobbar med Kökstrender har som absoluta huvudmål att inspirera, informera samt motivera alla er som står i färd med att byta ut eller bygga nytt kök.

Vi inspirerar genom att alltid försöka ge dig de läckraste bilderna på det senaste inom köksvärlden. Det kan handla om allt från den lilla kaffekoppen till den stora köksinredningen.

Vi informerar genom att alltid lägga ut namnet på de tillverkare som äger de bilder vi visar och vi ger dig alltid kontaktuppgifter till alla leverantörer.

Sist men inte minst, så motiverar vi alla våra läsare genom mängder av härliga artiklar om allt som rör kök. Det kan vara allt från stora köksprojekt till idéer som visar att små saker också kan göra stor skillnad.

Vi ger dig som läsare en färdig "godispåse" att smaska ur och dessutom helt kalorifri. Det är bara att låta sig ryckas med av alla bildgallerier, artiklar, nyheter och fantastiska bilder.


Låt dig väl smaka!

 
  
  
  
 Annonsera på kokstrender
 
  

Kökstrender har ett starkt fokus på de mjuka och estetiska värdena i köket. Tillsammans med inspirerande redaktionell text kommer sidan att kunna tillgodose besökarens önskan om att alltid kunna hitta information om det som är hett, trendigt och modernt i dagens kök.

Sidan har ett helt nytt ”tänk” när det gäller annonsering. Ditt företag exponeras i form av redaktionell annonsering tillsammans med effektfulla och talande bilder.

Kökstrender har en egen redaktion som hjälper dig att arbeta fram ett passande bild- och textmaterial som både framhåller ditt företags unika fördelar och överensstämmer med sidans syfte vad det gäller färg, form och presentation.

 
  
  
 Hör av dig till oss
 
 du når oss alltid via vår kontaktmejl: info@portalen.se 
  
Fakta om Kökstrender.se 
Ansvarig utgivare av Kökstrender.se är Portalen Interaktiv AB som även äger och driver den marknadsledande och väletablerade nätsidan Köksportalen.se. Portalen Interaktiv AB driver ett flertal nätsajter inom hus och hem och har idag över 245 000 besökare i månaden. 
  
Postadress 
Portalen Interaktiv AB
Kyrkvägen 7 A 444 31 Stenungsund
tfn 0303-679 50 fax 0303-679 55
 
  

 

 
   
 
 
 


   
 
 
 
Copyright © Portalen Interaktiv AB 2024 | Formgivning Mikar Design | Produktion UpdateIt Interactive