galleri
tillverkare
 
    

Drömhus skriver om Kökstrender

Bilden är hämtad från Åraslövs hemsida

Husprojekt Drömhus om Kökstrender 

Sommarens höga puls & varma flärd sveper förbi & vi tar ett kliv in i sensommarens entré. Även hösten närmar sig & vi förbereder oss att flytta in från att ha tillbringat många kvällar & dagar på uteplatser, grillat & njutit av allt som sommaren kunnat erbjuda oss. Vi förbereder också oss på att lägga mer tid inomhus & mindre tid utomhus när vi närmar oss kommande årstid.

Köket är ju den naturliga samlingsplatsen i hemmet, här samlas vi för att laga mat & umgås, det är en lyx & njutning att göra detta i ett nybyggt eller upprustat kök. Med hösten kommer kreativiteten & många vill förnya sitt hem, kanske i form av att man renoverar & rustar upp ett redan befintligt kök, eller alternativt att bygga ett helt nytt kök i samband med t.ex. nybyggnation. För vår del stämmer det senare exemplet. Man skall ta hänsyn till ett flertal faktorer när man planerar ett kök, praktiska faktorer såväl som estetiska som skall matchas med priser som ger mest & bäst för pengarna.

Kvalité, funktion & design är utan tvekan grundstolpar vid planering av nytt kök. Variationerna är oändliga, trendiga, lantliga, vita, färgglada, retro eller klassiska, m.m. alla söker vi olika kök.

Kökstrender.se ger möjligheten att underlätta köksplanering av befintligt kök såväl som nytt kök i form av att ha samlat all information på en & samma plats, detta i kombinerat med inspiration, nyheter, leverantörskontakter & mycket mer.

Som privatperson & även i min roll i arbetet  kan jag hämta inspiration till mitt eget kök men även hänvisa kunder som bygger nya kök att söka sig till sidan där de många gånger känner sig mer säkra på vad dom är ute efter & på köpet fått värdefull information.

När jag får tid över bloggar jag, min blogg handlar om vårt husprojekt, inredning & trädgård & lite därtill. Bloggandet för mig är ett sätt att dela med mig inspiration, tankar, bilder & texter, men även också ett sätt att minnas hela vägen från första spadtaget tills vi flyttade in i huset, det är alltid kul att kunna gå tillbaka & återblicka & se vad man har gått igenom.

Kika gärna in du med!

Tiina Miettinen Husprojekt Drömhus

http://www.husprojektdromhus.blogspot.com/

Info: Bilden i artikeln är hämtad från Åraslövs hemsida.

 

 
    
 
 
 
   

Gästskribenter

 
Här kan du läsa artiklar från våra gästskribenter. Det kan vara en text från en annonsör, en bloggare eller kanske någon som "bara" brinner för köket och dess alla läckra detaljer.
 
Mitt köksbygge Mitt köksbygge

Sommaren 2009 sålde jag och min familj vårt hus och köpte ett mycket mindre på landet.

>> Läs mer
 
 
 
 
 
 
 
 
Copyright © Portalen Interaktiv AB 2024 | Formgivning Mikar Design | Produktion UpdateIt Interactive